han är underbar, så jävla underbar

Nyss kommit hem från filipstad, fick världens finaste halsband av älskling, du är underbar ♥ så himla fint! Nu ska jag kolla på big brother, sen sova har inte sovit på flera dygn av någon konstig anledning. Även fixat prao nu, i filipstad hela vecka 15, soft! Men vi hörs helt enkelt imorgon, pussar!


engelska..

soft.. har engelska just nu
läraren - slappa lite nu det sista som är kvar av lektionen
ida - får vi sitta på facebook?
läraren - ah visst!
varför kan inte alla lärare vara likadana för? haha iallafall, ska bättre mig på bloggen, precis som jag sakt till er tusen gånger men jag lovar! Nu slutar jag snart, sen ska jag till filipstad så vi hörs ikväll, puss!


Karlstad

Hej! sitter i skolan och har svenska/engelska just nu, har typ tre lektioner kvar innan jag slutar, efter det blir det hem till ida och sen karlstad för att kolla när Nizze och Rade har träning, sen ska jag även försöka få med mig lite saker hem. Visar senare vad det blir. Men nu måste jag fortsätta jobba, pusstja!


Snacka om rysningar..


Jag får rysningar varje gång jag hör den här låten, nog den finaste låten jag någonsin hört, åh så fin!!
what are words if you really dont mean them when you say them?


musiiiiic

Sitter just nu och tar emot massa bra musik från eric som sedan ska in i både mobilen och ipoden, super behöver en massa ny musik, tröttnar ganska ofta på samma låtar hela tiden behöver förnyas. Ska se big brother sen också men först oth.. ♥


-


away with cold winter nights and hit with the mild summer nights,
barbecue evening dip and wonderful days on the beach


GRATTIS HJÄRTAT

Grattis hjärtat, du vann veckans blogg och
bloggsvar.. därför får du en fet länkning!!! ♥

-->http://jassoz.blogg.se/<--
-->http://jassoz.blogg.se/<--
-->http://jassoz.blogg.se/<--
-->http://jassoz.blogg.se/<--
-->http://jassoz.blogg.se/<--
-->http://jassoz.blogg.se/ <--


Måndag


tjaaa, soc har precis varit här och massa. Ska ta en sväng ner till konsum nu sen hem och träna behövs nu känner jag, måste få tankarna på annat. Skolan idag var helt okej, snart klar med min one piece också, bild kommer när den är klar os.v. Håll utkik för ikväll utser jag vinnaren av bloggsvar/veckansblogg!

It is easy to be after wise easy to see in bakspegeln, know right from wrong


fuck allt..

skiter i allt nu, pallar inte vara kvar här..


Filipstad nu

Nu går bussen, hörs ikväll snyggingar! ha en bra lördag för det ska jag ;)


VECKANS BLOGG

Kör en veckans blogg, där vinnaren vinner bloggsvar!
Allt du behöver göra är att skriva "jag är med" så väljer jag ut en vinnare på måndag puss :)


Älska mig

Filipstad blir idag igen, träffa älskling och även Nathalie en stund sjukt länge sen nu ♥ så det ska bli kul! Men det var inte dte jag tänkte säga utan, nu har jag som dom flesta gjort sett filmen älska mig, och jag måste säga att det är den bästa svenska filmen jag någonsin sett, fyfan vad bra om ni inte har sett den, kolla på den ni kommer inte ångra er!


Nikon D90

denna blir eventuellt att köpa på söndag, ;D


Bloggsvar

Ni har väl inte glömt bort bloggsvar rutan till vänster <-----
Svarar på allt ;D


Ditt namn kommer alltid få hjärtat mitt att slå

Ser du stjärnan i det blå, ja den lyser för oss två, du får mig att förstå.. 
ditt namn får hjärtat mitt att slå.. ♥


Nytt i Garderoben


Dagens Låt



Torsdag

Bion igår var helt galet bra, dock hörde man inte mycket av bion eftersom alla bara skrek -.- menmen.. Hemma från skolan idag sov typ en timme inatt så orkade inte gå iväg. Filipstad blir under helgen så ingen uppdaterig blir förens på söndag eller måndag. Men nu ska jag duscha sen försöka sova en stund är hur jävla trött som helst. Ah tjaråå ♥
♥


True..

true..


RENA HELVETET

Nu behöver jag verkligen skriva av mig känner jag..

Sitter och läser en tjejs blogg (http://babiigiirl.blogg.se/)  hon har diabetes precis som jag, jag känner sorgen och allt det dära med dig, tro mig jag förstår dig precis, jag känner henne knappt men genom att läsa vad hon skriver i sin blogg känns du som min allra bästavän åh vi är så himla lika.. Men nu till det jag tänkte skriva:
Jag orkar inte med allt detta hela jävla tiden, prov.. sprutor.. om och om igen, fine jag vet att jag måste men det är så jävla jobbigt.. Tror inte jag kommer klara av detta hela mitt liv, jag ligger inne på akuten flera gånger om året på grund av detta, om ni bara visste hur fkn jobbigt det är.. Och inte nog med det jag spyr, mår illa och har huvudvärk jävligt ofta, skulle jag få en önskan skulle det vara att komma bort från detta helvete.. ORKAR INTE


Ang. designer!

Många som har frågat under en längre tid om designer och header osv.. Har ju dock inte kunnat fixa det eftersom jag inte fått tillbaka min dator, men nu har jag laddat ner ett redigeringsprogram så om någon är intresserad av ny design eller header, hör av er! ;)


I am number four


I Am Number Four, har premiär nu på fredag, någon som ska på premiären? ;) funderar själv på att gå, filmen verkar sjukt bra!


Feelings

Hej sötnosar, hur underbart är det inte med strålande sol och 15 grader varmt!? gaaalet!! Får ju världens sommarkänslor, kanske dags för vår och sommarkläder nu, imorgon ska jag ju som sagt på bio med Linn och ska även shoppa en massa inför Gran Canaria, bara 29dagar kvar nu ;D Min dag har varit helt okej, lektioner tills ett sen teater vid folkhögskolan himla drygt. Men bättre än lektioner så ska inte klaga, Nu ska jag ta och slita mig här ifrån datorn och gå ut och gå en sväng underbart väder ju, vi hörs senare ciao!

Tumblr_ligwdfwoum1qet6myo1_500_largeTumblr_lig7s9gpsz1qd84ufo1_500_large


skülän..

hejhej hallå, sitter i skolan just nu och har so.. slutar inte förens kvart över tre idag efter det blir det gymmet eller filipstad får se vilket. Känner att jag behöver förbättra mitt bloggande.. heheh. Dagen igår var helt underbar säger inte mer än så ;) Onsdag blir det bio med Linn Never Say Never längta!! Men nu ska jag fortsätta med so'n puss!


Helg jao..

Heeeej, sitter hemma hos ida just nu, väntar på att klockan ska bli 5 över 4 tar bussen in till filipstad då, kommer hem imorgon eller senare ikväll det spörs.. Hörs i alla fall när jag kommer hem. PUSS

Svar på tal

olivia - :
skulle inte du pierca tungan? ;d

svar: jo det ska jag men har inte pratat med tjejen som ska fixa
det än, men det ska jag göra vet bara inte när. ;)


Beastly


Filmen har premiär den 30 juli, lätt att jag ska se den!!


DO IT LIKE A DUDE





True

- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..
- nu när du läser det här så finns det bara en som du tänker på.


Vad vore jag utan dina andetag?

Hemma från skolan idag, mår inte speciellt bra efter saker som hände igår vill inte ta upp på bloggen vad det är.. Men är i alla fall hemma från skolan idag. Ska kanske in till karlstad senare och kolla på en kamera äntligen.. Behövs lite bilder här i bloggen eller vad säger ni? ;) haha men ska duscha nu, hörs sen cya!


så himla vacker låt!


Onsdag

Blogg.se har krånglat en hel del idag, men nu verkar allting fungera bra igen. Skolan idag hade Bild-no och sen slutade jag, underbart! Dagen igår spenderades med syster, tacos film och massa mys.. Idag ska jag bara sitta inne och plugga inför prov imorgon. Skit kul verkligen.. vill ut, helt underbart väder ju :D får se kanske drar ut sen och umgås med emma, var ett bra tag sen nu. ♥


Just nu

Har jag bild.. onödig information? oyes..

KÄRLEK

En på miljonen, ja den vackraste på jorden jag frågar mig varje dag hur det kommer sig att du valde mig av alla miljoner tjejer där ute.. Jag är så otoligt glad för att jag fick dig. Så jävla underbar..


Dekan - blickar tillbaks

TJENA
sitter i no3 och har elevensval med syster, och hög musik i lurarna.. Slutar 45 minuter tidigare idag sjukt skönt, blir hem och fixa massa skit sen, och efter det blir det mys med bästa, och imorgon är det onsdag vilket betyder en dag närmare helgen, sjukt taggad inför fredag.. Bloggar senare PUSSAR


Cubus


Riktigt söt och sommrig topp från cubus, dock väldigt synd att cubus inte finns kvar i karlstad..


Niizze P ft. Ida Jonsson - Vet inte vad

Älskade syster och Nizze har precis släppt en ny låt, helt galet bra Niizze P ft. Ida Jonsson - Vet inte vad, sprid gärna vidare puss!


Nicke borg - Leaving Home


Sitter och kollar på massa sommar kläder från nelly, hm osv. Endast 37dagar kvar tills vi åker utomlands kan knappt bärga mig.. :D och lov när jag kommer hem hur soft?! och veckan innan jag åker har vi prao kan ju inte bli bättre, försöker även hitta en bra prao plats har inte hittat något ställe än, släng gärna in en kommentar om ni har något bra förslag, (helst i filipstad) Men ska slita mig från datorn nu och träna en stund med massa dunder bra musik i öronen, helt underbart mer uppdatering sen puss ♥


So

Tjo, vaknade imorse av en hemsk dröm, usch.. men nu sitter jag iallafall i skolan och har so, jobbar på min fördjupning om grekland passar på att blogga när jag ändå har tillgång till en dator. Ska träna efter skolan så bloggar runt fem någon gång ;) Men nu måste jag fortsätta med so'n pusstja


-

babe, ditt leende är vackrare än alla stjärnor på himlen


Inspiration

Ska ha dom, så jäkla snygga!


?!?!?!?

SVENSKA FOLKET KAN JU INGET OM MUSIK IALLAFALL... usch nu blev jag på dåligt humör..


DANNY ELLER NICKE TILL TYSKLAND

Måste börja med att säga att Danny verkligen är värd att vinna hela skiten, dock hejade jag på han och nicke borg men danny är helt klart värd att vinna, så fortsätt rösta på honom!!! Var ju som sagt i filipstad förut helt u-n-d-e-r-b-a-r-t jag och dai fick nycklarna till alberts lägenhet och var där helt själva i några timmar, hur soft?! ;) kollade på film och hade det mys. Ska nog dit även imorgon, det spörs. Men nu ska jag kolla vidare på melodifestivalen och hoppas på danny eller nicke borg hörs när vinnaren är vald. PUSSSS

Ta hem skiten nu danny!


Filipstad

Hej sitter hemma hos dai just nu, passar på att blogga medans han städar, haha kom med bussen hit från karlstad för en timme sen ungefär, fick med mig lite saker hem visar senare. Träffade kusinerna ohc åkte till polisen och tog pass.. Men ska se om han är klar nu, hörs ikväll puss!


Jag vill, och jag ska


Pratade nyss med en tjej på facebook som frågade om jag var sugen på att pierca mig, och det vill jag verkligen så under veckan ska jag förmodligen åka till henne och pierca mig i tungan, kommer nog dö.. Någon av er läsare som har piercing i tungan, gjorde det ont i så fall? :p


Bad update

Säger det ofta men ändå händer det inget, varför? jo för mycket just nu men jag ska bättra min uppdatering jag lovar de! Var i filipstad igår därför blev det ingen uppdatering och kommer heller inte bli mycket uppdatering under helgen ska tillbringa helgen i filipstad även då satt. Men vi hörs på söndag! trevlig helg puss.




SYSTER DU ÄR BÄÄÄÄST


Svar på tal

anonym:
Kan du inte lägga ut vilka topp 3 bloggar du tycker är bäst? :)

svar: jo men visst självklart kan jag göra det, :)
1. http://babiigiirl.blogg.se/
2.http://juliahbaby.bloggplatsen.se/
3. http://kooorecic.blogg.se/
sen läser jag givetvis massa andra bra bloggar
också, men dessa tre är mina favoriter ;)


Riktigt trött på dig nu grabben

En sak som stör mig jävlig mycket är folk som sitter bakom skärmen och leker matcho men i verkligheten face to face vågar dom inte ens titta åt en.. kom igen vad är det för mening med att sitta bakom en dator skärm och snacka skit om vänner familj os.v du kommer liksom inte undan med det? tänker inte hänga ut någon här i bloggen, men skärp dig för fan du vet mycket väl vem DU är tänk dig för vad du skriver. Det blir liksom inte bättre av att du sitter och snackar skit om mina närmaste och leker tuff och skriver " en gång till och jag slår ner er allihop" kom igen visa att du är i den åldern du är och bete dig inte som 5år yngre..  så jävla trött på hur du beter dig..

Nog om det. Var tvungen att skriva av mig lite orkar inte hålla all ilska inne längre..
Har inte gjort så mycket idag skolan sjutk tråkigt utan sis ♥ sen drog jag hem åt och pluggade inför matte provet imorgon. nu ska jag kolla på big brother jag missade igår sen städa igen.. Hörs senare sötnosar!


Söndag

Hej, sitter just nu och målar naglarna och väntar på att klockan ska bli kvart i ett så jag kan börja vandra mot bussen.. Sista dagen på lovet idag, så måste verkligen njuta av denna dag haha. Men kommer hem runt halv nio ikväll bloggar då. Hörs ♥
Tumblr_lhb7mfflw81qhr9l9o1_400_large
we♥it


bloggsvar

ställ gärna mera frågor i rutan till vänster <-- "bloggsvar" svarar på allt där PUSS


Loreen - my heart is refusing me

Hur fan tänker svenska folket igentligen?! röstar vidare sara varga istället för loreen herregud.. Loreens låt var så otroligt mycket bättre!


you are everything

Du är så jävla perfekt, så himla underbar.
varje dag älskar jag dig bara mer och mer, du gör mig knäsvag ♥


tips!

http://antonkouba.se/
sjukt bra blogg!


Fredag

tja, vaknade runt ett satte mig vid datorn och fastnade här som vanligt, men ska strax gå här ifrån och börja fixa mig älskling kommer hit senare ♥ saknar honom! så bloggar inget mera idag kanske senare ikväll det spörs men ska fixa mig nu puss!


ovärt inlägg

Hej! sitter just nu och skriver med finaste anna saknar henne så! checka hennes blogg --> http://annafeernstrom.blogg.se/ fett bra! Ska strax göra tacos heheh åh har fett tråkigt.. och vet inte vad jag ska blogga om heller. Kul liv ah fast ne, hörs hej!


BIG BROTHER

Måste börja inlägget med att säga hur jävla dött kan det bli egentligen? haha molkom kom igen.. vill bara bort här i från så jävla dött här alltså usch hatar den här hålan. Nog om det har inte gjort så mycket idag drog till karlstad imorse och hämtade ut biljetterna till justin bieber never say never, fick med mig lite smått hem också en parfym och smink bla. Sen drog vi till mina kusiner och sedan hem har rensat min garderob och fixat naglarna. Nu ska jag se på big brother. Hörs!


Nu:

träna..


Never say never

helt underbar dag men dom allra bästa, och på fredag blir det bio med älskling ♥ och sen så bokade även linn biljetter till justin bieber never say never som har premiär om tre veckor biljetterna släpptes idag bästa platserna! Så det ser jag väldigt mycket fram emot. Ska äta och så nu uppdaterar nog inge mer idag så vi hörs helt enkelt imorgon puss!

bild från idag.


finaste ♥

JAG ÄLSKAR DIG


....

okej nu har jag brottom måste skynda mig ska med en buss om en timme ungefär och jag vaknade nyss.. så nu äre brottom hörs ikväll pussar!

Och så va det de där med rubriker..

Tja! Ligger i sängen och kollar på ghost whisper just nu och snackar med trevligt folk på msn. Ska ringa bästavän snart saknar henne så! Inte sets på evigheter. Ska med henne till filipstad imorgon ska träffa älskling inte träffat han på över en vecka nu och ida ska till Nizze så Bloggen ligger nere ganska mycket imorgon försöker Blogga innan vi åker och när jag kommer hem givetvis om jag inte sover i filipstad. Ah men ska ringa bästa nu hörs!

My Heart Is Refusing Me


Lätt att Loreen ska till finalen, kommer rösta som en idiot på lördag hon är verkligen värd att vinna skiten så jävla bra låt kan inte sluta lyssna på den, Håller ni inte med? :D


paniken kryper under huden..

Nu är det bara 50dagar kvar tills jag sitterpå planet påväg mot Gran Canaria börjar få lite smått panik.. Känns som jag bara vill skriva en lista redan nu med allt som ska med i resväskan känns som om jag inte kommer hinna köpa allt som jag ska innan vi åker. Och jag kommer dö på flygplanet tror inte det finns någon människa på denna planet som är så fkn höjdrädd som jag är jag gråter så fort jag kommer åvanför tio meter? haha jo så är det faktiskt tro det eller ej..


LOVE ♥


åh längtar så sjukt mycket till 3 april nu, EMD i mitt hjärta för evigt det kan jag lova!


1 mars

hej på er, 1 mars redan? helt galet! Linn har precis åkt med bussen hem till filipstad vi har inte gjort så mycket idag annat än åh fota en massa och spela kort haha herregud.. bilder kommer upp när hon skickat dom. Var ju även i karlstad igår hittade inte så mycket två par tröjor  en resväska en ear cuff och pressenter till linn. Skulle ju även ta pass igår men det fick jag inte för att dom inte kunde godkänna att mamma var just min mamma? :o så får vänta tills nästa vecka med passet. Nu ska jag ringa ida och sen ut och gå ha det bra pussar!

RSS 2.0