Karlstad

Hej sweethearts! Nyss vaknat och ätit frukost nu ska vi fixa iordning oss sen runt ett tar vi bussen till karlstad för shopping och ska även ta pass inför gran canaria idag.. Sen följer jag med henne till filipstad och sover där så kan inte lova allt för mycket Bloggande men ska försöka, vi hörs någon gång, haha puss!

fiiiix

halli hallå! har precis städat klart mitt rum fixat med löshåret lagat mat och en massa annat, nu ska jag gå ut en sväng, känner att det behövs väntar även på att linn ska komma senare blir det minuten EMD är ju med :D heheh a men nu ska jag ut pusstja!


Söndag

bad update.. sorry orkade verkligen inte blogga igår hade massa annat som stod i vägen. Som ni ser så är den nya designen på plats visst blev den bra? ;) tack till sophie som fixade den ♥ Vaknade runt tolv av att emilia ringde pratade med henne i säkert en timme fanns så sjukt mycket att prata om eftersom hon varit bort rest i ett halv ett fkn halv år har hon varit i thailand bara lite fuskigt eller nej JÄVLIGT fuskigt... men nu är hon hemma och brun som en pepparkaka. Ska ta tag i städandet nu eftersom Linn kommer hit ikväll sen ska jag ta en prommenad duktig chey huh? ;) jomen.. ah vi hös sen PUSSAR

finaste!


Just precis


hej sunshines!
Sitter och kollar runt på en massa bikinis har redan köpt fyra nya för iår men jag ska banne mig ha minst två till, frågan är bara vilka två? fastnade för dessa två bland annat men så himla svårt för att bestämma mig..


Fått massa klagomål på att jag aldrig lägger upp bilder os.v men som sagt har ingen kamera för tillfället elr jo mobilkameran med 3.2 megapixel ingen höjdare direkt blir bara suddiga fula bilder med den, men ska försöka fixa en kamera så fort som möjligt och då lovar jag er en massa bildbomber yeh! Så länge får ni stå ut med mina tråkiga inlägg.

Nu ska jag ladda ner en film eller två, sen städa mitt rum mitt i natten? får sånt där ryck ibland haha! Får väl se hur det går om jag är halft död imorgon eller ej. Men vi hörs senare pusstja


the time you and i shared together


Hur fin är inte denna video?!? Någonting jag verkligen inte kan förstå mig på är otrohet..


Länkning

Ny favorit blogg, super bra!
http://showbyjulia.devote.se/


Rubrik?

Godmorgon Sweethearts!
Nu äntligen är det efterlängtade lovet här, hur härligt?! dock fick jag ingen bra start på detta lov, är fortfarande sjuk och ligger i sängen med 39graders feber så min fredag spenderas nog framför tvn suck.. skulle ju till filipstad. Aja får väl helt enkelt bli någon annan dag. Men nu ska jag kolla efter lite kläder behöver fylla ut min garderob lite. Hörs senare pussar!

btw: Ny design på gång


sophielarssoon.blogg.se

Är med och tävlar om veckans blogg hos 
sophie, riktigt värd blogg --> http://sophielarssoon.blogg.se/ <--


Lista

Namn - Madeleine Elin Jasmina Jonsson
Bor - Molkom
Syskon - inga
Ålder - 14 snart 15
Född - 7 juli 1996
Ögonfärg - blåa
Längd - 1.61
Sko storlek - 37
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - kräftan
Hårfärg - Brunt/svart

DAGENS.
Låt -
Nelly - om du var här
Saknad - mycket
Kläder - mjukis och linne
Mat - ingenting än så länge hah.
Köp - -
Göra sen - haha sova!
Godis - inget
Pinsammaste - inget

SVARA ÄRLIGT.
Tycker du om att plocka svamp -
hahah, nej?
Tycker du om godis - Yesbox!
Hur många gånger i veckan äter du godis - Hm, olika, försöker hålla mig till helgerna bara.
Äter du oftast nyttig mat - nej haha
Tycker du att du själv är söt/snygg - Nepp
Du ger mycket komplimanger till andra - Ja.
Är du i ett förhållande - ja ♥
Nöjd med ditt förnamn - nej
tycker att du själv är smart - Haha nej 
Vad är det sämsta hos dig - Dåligt självförtroende
Vad är det bästa hos dig - vet jag ej.
Har du bra självförtroende - Neej verkligen inte.
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - Haha oj, väldigt många.
Du tycker om att vara med tjejer - som kompis, oyes
Känner du dina grannar - Dom flesta ja
Vad har du för färg på dina underkläder idag - vit svart
Äger du några Björn Borg kalsonger - Nepp
Gillar du skolan - Nej
Har du någon gång skolkat - Jao allt för ofta.
Spelar du något instrument - Nep
Vilka sporter/aktiviteter har du gått - Dans, innebandy, fotboll
Har du några tatueringar - vill ha
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - haha, ett hundra tal?
Tycker du om djur - Jaa

 

BRUKAR DU..
Sova -
Ja
Ta mediciner du inte borde ta - Ne
Skada dig - Nesh
Klä dig i svart - Ja
Lita på folk - beror på
Drömma mardrömmar - Nej
Gå i skolan - Aa
Gå i kyrkan - Nej
Ljuga - Nej
Vilja dö - Ne

 

HAR DU...
För många vänner - Det kan man väl inte ha?

Förföljelsemani - Vad är de?
Någon annan psykisk sjukdom? - Hm, ne
Skadat någon? - mjo
Färgat håret - Jao
Några piercnings - öronen?
Någon tatuering? - ne
Egen dator - Ja
Gjort bort dig rejält? - Det har hänt

ÄR DU...
Snäll -
Ja det är jag.
Snygg - inte vad jag tycker.
Söt - Samma här.
Kort - beror på vem man jämnför med.
Klantig - Haha ja


mitt hjärta

- mitt hjärta, du lättar på all smärta

Inspiration




The Pussycat Dolls - When I Grow Up

Hej på er! ;)

Just nu sitter jag i min underbara säng och kollar på allt för min syster, säkert sett den 50tal gånger? men den är alltid lika bra för de, tröttnar aldrig. Blev ingen skola idag heller känner mig inte helt hundra. Ska strax hoppa in i duschen sen ta tag i pluggandet, ligger efter en hel del där så det måste jag ta tag i. Ska även försöka göra en stor ändring i bloggen men frågan är vad som ska ändras? Ni får jätte gärna komma med förslag. Vi hörs lite senaste sweethearts!


Onsdag

"Livet är inte lätt, när det är svårt"
Hela dagen har i stortsett spenderats i sängen mår fan inte bra alltså, huvudvärken vägrar att ge sig trots en massa tabletter, ont i magen som fan och är yr usch hoppas inte att någonting allvarlig är på gång. Men det tror jag inte. Ska iallafall försöka få i mig någonting att äta magen är allderles tom nu. Pappa kilar även ner på föräldramöte strax vilket betyder att jag är själv hemma i någon timme. Ganska skönt! Hörs när vi hörs ciao!
Tumblr_lh2rc0ran51qd66j7o1_500_large


MobilBlogg

Tjena, läget? Själv mår jag inte alls bra, hostar som en idiot och har världens huvudvärk. Men det går väl över förhoppningsvis annars vet jag inte vad jag gör. Stannar hemma ifrån skolan imorgon iallafall. Om inte hela veckan vore rätt soft med tanke på att det efterlängtade lovet är på fredag. Men nu ska jag kolla på my super sweet 16, ciao!

akuten

hej på er!
blev ingen skola för min del idag har sovit bort hela dagen på grund utav att jag satt på akuten halva natten från 10 till 5 imorse.. på grund av en sak jag inte vill ta upp här i bloggen. Men dagen igår var helt underbar ända fram tills detta hände. menmen, nu ska jag lägga mig i sängen en stund till och kolla på film vill inte riskera att somna vid datorn. haha aja pusshej!


Fly


Melody

Nu blir det melodifestivalen med resten av familjen, och jag
hoppas självklart på eric & sara i final, hörs efteråt pusssar!


GRATTIS GODING!

idag fyller min underbara vän hela 17år, ha en underbar dag puss ♥


just nu:

färgar jag håret!


Höftpiercing


Funderar starkt på att pierca mig i höften, så himla snyggt håller ni inte med? ;) någon som har det eller som känner någon som har de, och vet om det gör ont att ta där? kan aldrig riktigt bestämma mig för vart jag ska pierca mig, men någonstans ska det bli. Nog om det, skulle tillbringa min lördag i filipstad men blev en massa strul så nu får jag istället tillbringa min lördag hemma i soffan och kolla på melodifestivalen ja det funkar väl det också.


-

"jag älskar dig" är ett ord som missbrukas


Vill dela min kärlek med dig..

borde inte börjat om på ett nytt kapittel tänker inte ge kärleken en till chans, samma visa varje gång..
alla sagor slutar olyckligt..


bloggpaus

Vi kör en blogg paus igen.. har inte tid att blogga just nu så vi tar
en kort paus får se när jag är tillbaka ciao!

håll min hand, en dag hoppas jag få bära ditt efternamn ♥


språk

ja men visst, språkval just nu sedan engelska och sen filipstad är det som står på schemat idag.. Ska försöka blogga när jag är i filipstad sen också om jag har tillgång till dator vill säga, men annars bloggar jag när jag kommer hem, det ordnar sig på något sätt ;) men nu måste jag återgå till arbetet. PUSS


du får mitt hjärta att börja slå

åh.. aldrig varit mer kär!

Nicki Minaj

Fick nyss pengar av mamma, så nu är jag otroligt glad, för då kan jag dra till filipstad imorgon ändå :D jag fastnade här vid datorn och jag lär nog bli kvar här ett tag till skulle jag tro, vill slänga en liten hiss till Nicki Minaj hon får stå för min spellista idag, den tjejen har verkligen en röst som slår alla!


lite pengar vore inte fel

världens finaste klänning eller vad? GALET FIN!!


Rainbow Warrior

Tjena, kom hem ifrån skolan för inte allt för länge sedan, nu sitter jag och lyssnar på musik och pratar med underbaraste på msn, lite surt att jag inte får träffa honom förens på fredag :/ men bara två dagar kvar, jag ska nog överleva.. Har även sjukt ont i huvudet och mår illa ;s något på gång kanske? får vi verkligen inte hoppas att det är, fick även veta att jag fick vg på provet idag, lite sådär stolt då (a) haha, men nu ska jag kika på lite kläder jag återkommer ciao!


Aldrig varit lyckligare

Till och börja med måste jag säga att jag är helt förälskad i lady gaga's nya låt, lyssnat sönder den idag lätt den bästa hon gjort. Är även sur för att jag missade OC förut.. aya Nu ska jag plugga har sjukt mycket jag måste komma igen med, svenska, engelska, matte och so.. kanske dax att sköta skolan nu? okej jag lovar ska börja sköta mig. Men ska plugga sen ringa älskling, hörs kanske senare!


born this way


Ryggproblem?

Tjena, drog hem från skolan vid tio och huvudvärken vill inte ge sig.. ska försöka lägga mig och sova en stund igen, var även hos skolsköterskan förut på "hälsokontroll" det visade sig att jag har preblem med min rygg? O__o att dom inte märkt det tidigare, så ska tydligen få besöka en doktor om det snart, haha livrädd..
Men som sakt ska försöka sova en stund till hörs sen sweeties!


-

Sitter i skolan just nu och har svenska, funderar på att dra hem har sjukt ont i huvudet. Dock kommer kanske nizze & dai hit sen så måste hålla mig "frisk" för stunden eller vad man säger. haha! Fick även veta igår att jag inte kommer få tillbaka min dator den var helt förstörd, fyfan.. så nu måste jag stå ut med min feta fula dryga dator där hemma, men nu kommer läraren måste kila puss!


KÄR..

-

alla hjärtans dag

tjena, sitter hemma hos nizze just nu med han, ida och amanda, vi gör inte så mycket, kom nyss hit så fruktansvärt kallt ute seriöst, vad äre 31-? :o jaja, ha en bra alla hjärtans dag allihop, puss!

Solsidan

Hejsan, Linn drog hem runt tre och sen dess har jag inte gjort så där himla mycket, pluggat mest och så. min älskling ligger och sover i mitt knä just nu, så himla söt är hon :-)  Ska äta nu sen kolla på solsidan, så dåligt så att det är bra haha ;) måndag imorgon vilket betyder alla hjärtans dag vilket betyder inga lektioner och umgås med dom bästa ♥ riktigt nice! Men som sakt ska äta nu osv. tjaråå


svar från frågestunden

olivia - bruden du aldrig blir:
vad var det för samtal du vänta på från barnmorskan?

svar: p-piller

anonym:
Hur länge har du känt din allra bästavän? :P

svar: jag har känt henne i 5år :)

wilma:
Har du många bästavänner? :)

svar: jag har tre vänner som står mig närmast, sen
har jag givetvis massor av andra underbara vänner. :)

filippa jackobsson:
Vad är ditt längsta förhållande? :)

svar: mitt längsta förhållande varade 9månader men en kille som heter fredrik.

anonym:
Vilka hår produkter använder du dagligen?
har du pojkvän?
vad ska du göra under alla-hjärtans-dag? fin blogg btw.

svar: jag använder hårspray och osis dust it varje dag!
nej jag har ingen pojkvän men gillar någon väldigt mycket hih.
jag ska umgås med ida, nizze och dai ♥

hannah:
Vad ska du gå för linje när du går ur nian? :)

svar: ingenting jag funderat så mycket på, så just nu har jag ingen aning.


Det närmar sig

längtar så fruktansvärt!!



just nu

tja!
sitter och plattar håret nu och skriver med amanda, mår inge vidare heller får hoppas att huvudvärken ger sig innan linn kommer hit, vi ska nog mest vara ute och ta kort skulle jag tro. Ska fortsätta att göra iordning mig nu sen städa mitt rum.. hörs sen osv..


mini högtalare


dessa ska jag köpa förmodligen någon gång nu under veckan, har jätte länge funderat på att köpa dessa högtalre till mobilen, men aldrig fått tillfälle att göra det,men nu jäklar ska dom köpas!


Haley James Scott - Halo


08:44

Godmorgon, klockan är 08:44 och jag är vaken nu och hur pigg som helst? inte direkt likt mig, brukar sova bort halva dagen.. Väntar på ett samtal från barnmorskan men hon ringer aldrig. Men som sakt Linn kommer hit lite senare och sover här, skulle egentligen till filipstad men får åka dit på måndag istället. Men ska gå in i duschen och käka nu, vi hörs om en stund ciao! :)


Ni frågar, jag svarar!

som rubriken lyder, ställ en eller flera frågor så svarar jag på alla frågor på söndag!
Perfectome_132066571_large


jag sökte dig, och fann mitt hjärta

helt underbar dag, skulle sova hos älskling men blev inte så får helt enkelt bli någon annan dag, har nyss pratat med Linn och hon kommer hit imorgon saknar henne lite för mycket, för övrigt har skolan vart helt okej idag. Ska försöka blogga så mycket jag kan men kommer bli svårt, men jag lovar att slänga in ett eller två inlägg så fort jag får tag i en dator. Nu ska jag ta mig en dusch sen kolla på en film och skriva med folk. Hörs imorgon sötnosar


Utan dig hade jag inte varit här jag är idag

min vecka
fredag: skolan, filipstad
lördag: filipstad
söndag: filipstad
måndag: filipstad
tisdag: filipstad
onsdag: filipstad
torsdag: ?
fredag: filipstad
lördag: filipstad
söndag ?

fin vecka därå ;)


-

tvätta löshåret och färga håret blir nu pussss


Ny design

nu är äntligen den nya designen på plats tusen tack till http://sophielarssoon.blogg.se/ som fixade den, och nu ska jag uppdatera mycket mer än vad jag tidigare gjort. Drog hem ifrån skolan vid elva orkade verkligen inte vara kvar mår sjukt illa och skit hoppas på att jag inte blir sjuk nu till helgen har så mycket jag ska göra under fredag oh lördag så har inte råd att missta all tid. Gårdagen spenderades med massa härligt folk i filipstad har ett ord om kvällen u-n-d-e-r-b-a-r-t!! men nu ska jag gå ut och värma en kopp te och sätta mig vid tvn och glo lite och hoppas att jag blir bättre, bloggar sen pussar!

- grabben jag är känslo kall du gör mig varm ♥
Tumblr_kvbuyumwqv1qzm7cco1_500_large


nedå

mina söta vänner klagar på dålig uppdatering kan inte göranågotning annat än att hålla med, ska verkligen skärpa mig jag lovar verkligen! vill börja med att säga att alla kan sluta tjata och fråga mig hela tiden om jag är tillsammans med en viss person, nej det är jag inte. Har just duschat ocg ska strax se på sofias änglar, sen plugga hade super kul i filipstad igår också tack alla ♥ jag bloggar så fort jag sett klart på tv, pusstja!


Norrköping

om ni bara visste hur skönt det ska bli att slippavärmland och alla upp och ner vända idioter här.. längtar sönder, dock är det ju ett helt år kvar, men jag överlever nog. Nog om de, ska duscha nu sen försöka sova upp tidigt imorgon. hörs då cya ♥


Söndag

Hallå, vaknade för en stund sen och nu sitter jag och käkar ostbågar och dricker saft min frukost de. Kul att mamma fått magsjukan jag vill verkligen inte få det usch får hålla mig undan. Ska strax börja göra iordning mig ska nämligen till mormor sen hon fyller år satt, sen får vi se vad jag hittar på det är ju söndag så finns väl inte så mycket ätt göra.. Aya vi hörs sen puss <3

Vi kör en mobilblogg

Danny var helt klart värd final platsen, det var även det enda bra bidraget dom andra var hur dåliga som helst. Just nu sitter jag och kollar på romeo och julia dräggel på leonardo alltså! Bloggar ingenting mera idag så vi hörs helt enkelt imorgon :)

MELODIFESTIVALEN 2011

oyes, heja danny!!!!

För kärleken

Hyrt en film som jag strax ska lägga mig i sängen och kolla på och försöka få bort denna eviga huvudvärk, känner även att det luktar tacos, mumms. Det kommer en ny design snart också håll utkik! :-)


-

dött oh sitta inne på en lördag...


5..

..saker ni inte visste om mig
1. jag klarar inte av att ha på mig päls/skinn
2. jag har varit kär i en och samma kille i fyra år..
3. jag älskar att fota, dock har jag ju som sakt ingen kamera för tillfället.
4. jag hade en svår period i början av 08 förlorade vänner och
familj allt på en gång, ville bara sjunka egenom jorden.
5. jag bråkar väldigt ofta med mina föräldrar.


12:37

klockan ringde elva då bussen gick lyckat? nej inte direkt ah nu ska jag käka frulle sen fixa mig och se vad som  händer, melodifestivalen drar ju föresten igång ikväll är det någonting ni kollar på? ;) Danny är med ikväll så för mig är det ett måste att kolla på det. heheh

artisterna & låtar -
Dilba - Try again
Swingfly - Me and my drum
Jenny Silver - something in your eyes
Jonas Matsson - on my own
le kid - oh my god
rasmus viberg - social butterfly
Pernilla andersson - desperados
Danny - in the club


värd kväll ♥


hej där

känns som nästan alla mina inlägg börjar då? haha men vafan skit samma, värd kväll med mina brudar och alla andra folk. Förutom en sak som hände på ica så nu går jag runt med ett fett blåmärke och en stor bula på nästan rånice.. fast ne. Ska försöka sova några få timmar nu ska med bussen till f-stad vid tio imorgon. Bloggen ligger nere fett mycket nu. Men jag svär på att jag ska bättra mig jag lovar de! Men nu ska jag lägga mig och se på film och smsa med gulligt folk. hörs imorgon pussar!

Serdish House Maffia

svenska utan lärare, ah det funkar också ;) snor en dator och bloggar lite oyes. Lysnnar på en massa musik och shit nu, ska till filipstad senare med syster får se om jag sover där eller ej det spörs. Ska även försöka blogga lite också. Angående designen så har jag bara den tillfälligt håller på med en annan som dyker upp snart. Håll utkik! Men nu måste jag återgå till arbetet pussar!


-

Den nya designen är bara tillfällig.


Stan

hey, sitter pch kollar på sveriges värsta bilförare som strax är slut, herregud förstår inte hur man kan ge körkort till sånna som inte ens vet att man ska hålla i ratten när man kör? p-a-t-e-t-i-s-k-t yesyes. Iallafall var till sjukhuset idag och shoppade efter det. fick inte med mig det som var tänkt men istället fick jag med mig tre ringar, smink och två korgar till mitt rum att förvara saker i. Och självklart när jag ska dit och köpa min kamera så är den slut så jävla typiskt... Men ska plugga nu har prov imorgon inte så nice..
dkjsögfds.hf, så förbannad jag blir, varför går det aldrig längre att ladda upp bilder på bloggen? ;s


syster <3


I LOVE YOU


Torsdag

Tja, sitter på lektion just nu har språk, alla bussar var inställda idag så inte så speciellt många i klassen idag, skönt de också, plus jag slutar tjugo över ett och då bär det in till karlstad, så bloggar lá när jag kommer hem puss


Värd blogg

http://izahs.blogg.se/


ey lyssna

Nu är det väldigt många som frågar om jag kan fixa designer till era bloggar. Det kan jag självklart göra men min dator är fortfarande på lagning. Och jag vore tacksam om nu kunde mejla mig eller skriva på facebook om ni vill ha designer. Vore lite lättare så. :) puss

mejl: [email protected]
facebook: Madeleine Elin Jonsson


10 snabba

1.Lovar du att svara ärligt på frågorna? - jamenvisst!
2. vad heter du, fullständigt namn? - Madeleine Elin Jasmina Jonsson
3.  hur gammal är du? - jag är 14, blir 15 under sommaren.
4. sommar/vinter/vår/eller höst? - sommar helt klart!
5. När senaste puss/kyss du fick från motsatta kön? - gills kindpuss? isåfall igår.
6. Vem kramde du senast? - hm, rade?
7. hur tänker du tillbringa din 18års dag? - supa och ha en jäkla fest!
8. vad vill du bli när du bli äldre? - ännu äldre? haha nej men vet inte?
9. senaste kille du hade samlag med? - -
10. var det svåra frågor? - haha nej?


One Piece

tjena, sitter och kollar på one piece's vet inte varför jag ens gör det när jag ändå håller på med en sån i slöjden? åh dom ser så himla härliga ut! haha förresten, ni vet den där sidan busring.se? haha det ringde dolt nummer förut och
jag bara - "ah hallå?"
dolt nummer - "ja hej jag ringer ifrån gymnasiseprogrammet
och undrar om det finns några åttondeklassare i huset?"
jag - öh.. och la på
fan vad dåligt, jag har själv varit inne där på busring.se för någon dag
sen och kände igen det där ifrån, men orka slösa 15spenn på det? haha

dock en ljusrosa.


mobil blogg

tjena, inte alls på humör..
skolan idag var helt okej, förutom att jag mått illa precis hela dagen, av olika anledningar. Drog hem efter skolan och sen drog jag ner och klippte mig, sjukt skönt har inte klippt mig på ett och ett halvt år så det var ganska skönt. Ska lägga mig i sängen och kolla på en film och försöka få någonting annat på tankarna. Bloggade ingenting igår var med folk ber om ursäkt för att jag är så himla ursel på att uppdatera ska bli bättre, vilket även min design ska bli. Hörs någon gång pusstja


Tisdag

tjulululul, sitter i skolan just nu har svenska med ida, slutar allderles strax med slänger in ett snabbt inlägg, var i filipstad igår så hann inte alls blogga sorry, ska även dit idag så blir inte mycket bloggande idag heller. aja vi hörs när vi hörs puss!

så fkn jävla fin!


RSS 2.0